Page 172 - i

Basic HTML Version

166
รายงานผลการดำ
�เนิ
นงานประจำ
�ปี
2558
สาขาอาหาร จ�
ำนวน 8 กิ
จกรรม ได้
แก่
- Water-soluble chlorides (as NaCl) in feeding stuffs
- Aerobic plate count in starch
- Moisture, Protein, Ash and pH in flour
- Ca, Cu, Fe, Mg, Mn, K, Na, Zn and P in feeding stuffs
- Moisture, Protein, Crude fat, Crude fiber and Ash in feeding stuffs
- Cd, Cu, Mn and Zn in rice powder
- pH-value and Benzoic acid in fruit and vegetable (pilot study)
- Ca, Fe and Zn in milk powder (pilot study)
สาขาสิ่
งแวดล้
อม จ�
ำนวน 9 กิ
จกรรม ได้
แก่
- pH-value in natural water (pilot study)
- pH-value in water
- Total hardness (as CaCO3) and Chlorides (as Cl) in water
- Total Kjeldahl Nitrogen (TKN) in water
- Oil and Grease (pilot study) in water
- Total suspended solids (TSS) in water
- Heavy metals (As, Cd, Cr, Cu, Fe, Mn, Ni, Pb and Zn) in water
- Total dissolved solids (TDS) in water
- Chemical Oxygen Demand (COD) in water
สาขาเคมี
จ�
ำนวน 6 กิ
จกรรม ได้
แก่
- Cd and Pb released from ceramic ware in ceramic ware
- C, Cr, Cu, Mn, Ni, P, S and Si in low alloy and carbon steel
- HCl and EDTA solution in standard solution
- Cd and Pb in plastic
- pH-value and Anionic surfactant in shampoo
- pH-value and Anionic surfactant in dishwashing
2.2 กิ
จกรรมการถ่
ายทอดองค์
ความรู้
ทางเทคนิ
คให้
แก่
ห้
องปฏิ
บั
ติ
การภู
มิ
ภาค
กิ
จกรรมการถ่
ายทอดองค์
ความรู้
ทางเทคนิ
คให้
แก่
ห้
องปฏิ
บั
ติ
การภู
มิ
ภาคด้
วยการฝึ
กอบรมสั
มมนา
จ�
ำนวน 4 ครั้
ง มี
รายละเอี
ยด ดั
งนี้
ครั้
งที่
วั
น เดื
อน ปี
ชื่
อหลั
กสู
ตร/
หั
วข้
อบรรยาย
สถานที่
จั
ดอมรม
จ�
ำนวนผู้
เข้
าร่
วม
กิ
จกรรม (ราย)
1
19-20
มกราคม 2558
การพั
ฒนาศั
กยภาพห้
องปฏิ
บั
ติ
การใน
ภู
มิ
ภาคเพื่
อการตรวจสอบคุ
ณภาพสิ
นค้
OTOP (ภาคใต้
)
โรงแรมไดมอนด์
พลาซ่
จั
งหวั
ดสุ
ราษฎร์
ธานี
17
2
26-27
มกราคม 2558
การพั
ฒนาศั
กยภาพห้
องปฏิ
บั
ติ
การใน
ภู
มิ
ภาคเพื่
อการตรวจสอบคุ
ณภาพสิ
นค้
OTOP (ภาคตะวั
นออกเฉี
ยงเหนื
อ)
โรงแรมเซ็
นทารา คอนเวนชั
เซ็
นเตอร์
จั
งหวั
ดอุ
ดรธานี
19